Jdi na obsah Jdi na menu
 


Trota Salmonata Alle Erbe - Lososový pstruh

24. 1. 2010

Trota salmonata alle erbe
Lososový pstruh s bylinkami
(4 porce)

4 filety lososového pstruha
1 snítka rozmarýnu
1 snítka tymiánu
pár lístků šalvěje
pár lístků petržele
2dcl oleje extra virgin
1 citron
sůl, pepř

Postup:
V hmoždíři smícháme bylinky, přidáme olej a citronovou šťávu. Filety osolíme 
a opepříme, potřeme bylinkovou směsí a opečeme na pánvi po obou stranách, nejdříve z té strany, kde je kůže.
Filety servírujeme polité bylinkovou šťávou.
Můžeme podávat s orestovaným listovým špenátem.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář